Түр хүлээнэ үү
Хоолны хордлогоос сэргийлье.
✅Хүнсний бүтээгдэхүүний гарал үүслийн бичигтэй, эрүүл ахуйн шаардлага хангасан дэлгүүрийг сонгох
✅Түргэн муудах хүнсний бүтээгдэхүүнийг хөргөгч, хөргүүртэй газраас авах
✅Хүнсний бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэсэн он, сар, өдөр, хадгалах хугацааг шалгах
✅Хоолыг чанаж, гүйцэд болгосон тэр даруйд хэрэглэх ба 2 цагаас дээш хугацаагаар ил хадгалахгүй байх
✅Хоол хүнсийг бэлтгэх, хэрэглэхийн өмнө гараа угаах
- 2024-03-13
- Шинэ мэдээ, Эрүүл мэндийн зөвлөгөө
- 47 уншсан
- 1 минут уншина